Fukushima: Final

Dit is het laatste berichtje over de ramp in het Japanse Fukushima. De bottom line van de berichtjes die ik eerder heb geplaatst is dat er in Japan veel aan de hand is, maar dat het niet duidelijk wat dat nu precies is.

Er schijnt nu weer sprake van een race tegen de klok te zijn. Een ander bericht meldt dat als je buiten een cirkel van 20 km bent, je niets te duchten hebt. En dan zijn er de websites van de Alex Jones’ die denken dat het allemaal veel erger is.

Als je denkt dat het over 25 jaar wel duidelijk zal zijn, vraag ik je nog eens de berichtgeving rondom Tsjernobyl te bestuderen. Iedereen lijkt het wel met elkaar oneens te zijn. Bronnen zijn onduidelijk, worden overgeschreven, tegengesproken enzovoort.

Bottom line? Je creƫert je eigen werkelijkheid.

About these ads

1 Response to “Fukushima: Final”


  1. 1 Max 18 april, 2011 om 7:42 pm

    Kernenergie? Weg ermee!Een vieze, gevaarlijke energiebron die z.s.m. moet verdwijnen. Kernongevallen zijn van alle tijden. Veilige kernenergie is een mythe. http://szrzlj3.blogspot.com/2010/09/de-waarheid-over-de-navo-agressiebalkan.html


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Categorieƫn

  • 215,009 hits

Archief

Regelmatig verschijnen op dit blog artikelen over onderwerpen die mijn persoonlijke interesse hebben. Het is een verslag van het pad langs de ervaringen van persoonlijke groei.

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 50 andere volgers

%d bloggers like this: