Tasmanië, te Voet over de South Coast Track

GaitersNaarmate hij Hobart verder achter zich laat schudt de bus, met chauffeur Wally aan het stuur, zijn inhoud steeds heftiger door elkaar. Eenmaal op Cockle Creek Road, een ernstige overschatting van het woord ‘weg’, weet Frans Vermeulen het zeker: Tasmanië’s wildernis kondigt zich aan.

Lees verder over ‘Tasmanië, te Voet over de South Coast Track’ uit Op Pad 8, 2005

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Avontuur, Op Pad. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s