Op Zoek naar de Zevende Poort

Ton van der KroonInterview Ton van der Kroon

Een feest van herkenning. Een spiegel die wordt voorgehouden. Als een thuiskomen voelen de woorden uit ‘De Zevende Poort’. Met zijn nieuwste boek raakt Ton van der Kroon je tot tranen toe. Maar wat is het nu precies dat je zo diep raakt? ParaVisie zocht de auteur op en sprak met hem over zijn autobiografisch reisverslag, dat een beeld schetst van de spirituele bestemming van de aarde en een boodschap bevat voor de mensheid in deze tijd.

Lees verder over ‘Op Zoek naar de Zevende Poort’ uit ParaVisie november 2006.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Boeken, Interviews, ParaVisie, Spiritueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s