Bewustzijn is kwetsbaar

nullInterview Robbert van den Broeke

Wat hebben Arnold Henskens, Gerard Boekbinder, Pieter van der Hurk, Joke Damman en Robbert van den Broeke met elkaar gemeen? Hun grenswetenschappelijke talenten die in eigen land niet of nauwelijks worden geëerd. De cruciale vraag is natuurlijk: waarom? Is het misschien omdat helderziendheid, telepathie, onkwetsbaarheid, channeling en genezende krachten nog steeds niet binnen het huidige wetenschappelijke (mechanische en rationalistische) paradigma verklaard kan worden?
Lees meer van ‘Bewustzijn is kwetsbaar’ uit Frontier Magazine 13.3, juli/augustus 2007

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, Frontier Magazine, Interviews, Spiritueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s