‘De Wereld Staat voor een Tweede Renaissance’

Robert Thurman

Interview Robert Thurman

Robert Tenzin Thurman (1941), professor Indo-Tibetaanse studies aan de Columbia Universiteit, bezocht onlangs ons land. Ook al zal de naam van zijn dochter, actrice Uma Thurman, misschien bekender zijn, in de wereld van het boeddhisme heeft Robert absoluut naam gemaakt. Een interview met de man die ooit de eerste Tibetaans-boeddhistische monnik uit het Westen was, zich volgens Time Magazine tot de 25 invloedrijkste Amerikanen mag rekenen en een persoonlijke vriend is van de Dalai Lama.

Lees meer van De wereld staat voor een tweede renaissance uit ParaVisie van oktober 2007.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Interviews, ParaVisie, Spiritueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op ‘De Wereld Staat voor een Tweede Renaissance’

  1. informio zegt:

    Is het niet zo dat er een nieuwe eeuw voor de deur staat waarin de mens zich op een hoger spiritueel niveau gaat bevinden? Waarin meer aandacht voor mediteren komt? En er zal worden ingezien dat we met z’n alleen één zijn?

    We zijn zelfs nooit niet-één geweest. FV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s