Wonen We in een Magnetron?

Elektrosmog Heeft u enig idee hoeveel elektromagnetische straling er in uw woning, daarbuiten en op uw werkplek is? Een seminar getiteld Straling en Elektrosmog ging eind vorig jaar in op deze vraag en riep op tot bewustwording en kennisoverdracht.

Lees meer van Wonen We in een Magnetron? uit Frontier Magazine van maart / april 2007.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Frontier Magazine, Reportages, Spiritueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Wonen We in een Magnetron?

  1. Pingback: Massale sterfte bijenvolken « Frans Vermeulen, journalist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s