Wie Heeft er Baat bij een Draadloze Samenleving?

Wouter DuetzEen interview met Wouter Duetz

Ervaringsdeskundige tegen wil en dank, dat is Wouter Duetz (45) als het om elektromagnetische straling gaat. Ruim twee jaar geleden kreeg hij last van chronische migraine terwijl hij daarvoor nooit eerder hoofdpijn had gehad. Toen hij in de krant iets las over straling en elektrosmog, en hij zich realiseerde dat er twee zendmasten waren geplaatst bij zijn huis, was een optelsom snel gemaakt. Hij verdiepte zich als rechtgeaarde wetenschapper direct in de literatuur, maar was vooral kwaad.

Lees meer van Wie Heeft er Baat bij een Draadloze Samenleving? uit Frontier Magazine van juli / augustus 2007.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Frontier Magazine, Interviews, Spiritueel en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s