Maria Magdalena en de Schijnheiligen

images1.jpeg

Het boek Maria Magdalena en de Schijnheiligen van schrijversechtpaar Karel en Caroline van Huffelen werpt een heel nieuw licht op de uitdrukking valsheid in geschrifte. De leugen van het Vaticaan dat Maria Magdalena een hoer was, is wijd verbreid en schaamteloos geïnstitutionaliseerd. Het zijn de Schijnheiligen van Rome geweest die het Vrouwelijke Principe ontkenden, het Mannelijke Principe ontmanden en het Heilige Huwelijk doodzwegen totdat er uiteindelijk niets meer van over was.

Lees meer van Maria Magdalena en de Schijnheiligen uit Frontier Magazine van juni / juli 2006.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Frontier Magazine, Spiritueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s