Reïncarnatie: een Kwestie van Geloof of Zeker Weten?

Reïncarnatie

Reïncarnatie is een kwestie van geloof, toch? Niet volgens de Nijmeegse filosoof Floris Habets. Langs rationele weg, dus met argumenten, komt hij tot de conclusie dat de onsterfelijke ziel meerdere malen terugkeert in een menselijk lichaam. Dit noemt hij de Rationele Reïncarnatie Leer. Deze leer, die Habets ook wel een nieuw wereldbeeld noemt, stemt volgens hem hoopvol voor de samenleving van de toekomst. Althans, als het Westen bereid is een nieuw wereldbeeld te aanvaarden.

Lees meer van Reïncarnatie: een Kwestie van Geloof of Zeker Weten? uit Frontier Magazine van augustus / september 2006.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Boeken, Frontier Magazine, Spiritueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s