Zoektocht naar Mediumschap

Margaret McElroy

Mediumschap is nog steeds omstreden in het huidige tijdsgewricht. Ondanks het feit dat ongeveer de helft van de Nederlanders gelooft in wonderen en leven na de dood. Critici stellen dat mediums werken met vage suggesties, gokwerk en goede observaties. Maar is dat wel zo, of zijn er inmiddels wetenschappelijke bewijzen?

Lees meer van Zoektocht naar Mediumschap uit ParaVisie van december 2007.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in ParaVisie, Spiritueel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s