Kruiswoordpuzzelen met de Thora

Apocalyptische doemscenario’s zijn zo oud als de mens. Voorspellers en zieners die hoge ogen gooien voor een Top-10 notering Allertijden zijn Nostradamus, Edgar Cayce, Madame Blavatsky, Alice Baily, de profeet Daniël en de Jehova’s Getuigen direct in zijn kielzog. De laatste in het rijtje is Patrick Geryl. Daniël nam als eerste de term ‘het einde der tijden’ in zijn mond. Misschien krijgt Michael Drosnin momenteel de meeste aandacht met zijn boeken Bible Code en Bible Code 2, The Countdown. De Bijbel – of liever: de Thora – lijkt één reusachtige, voorspellende kruiswoordpuzzel.

Lees meer van Kruiswoordpuzzelen met de Thora uit Frontier Magazine van december 2006 / januari 2007.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, Boeken, Frontier Magazine en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s