Geen Stijl Noemde Ons Aluhoedjes

Grenswetenschap

Een interview met Jurgen Deleye en Frank Barkel van Grenswetenschap.nl

Isn’t it nice not to know is een fameuze uitspraak van Milton H. Erickson, Amerikaans psychiater en psychotherapeut. Het zou de pay-off van de website grenswetenschap.nl kunnen zijn, ware het niet dat de makers gekozen hebben voor: Het begin der grensbegeerte is verwondering. Met een knipoog naar Aristoteles.

Lees meer over Geen Stijl Noemde Ons Aluhoedjes uit Frontier Magazine 13.5, november / december 2007.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Frontier Magazine, Interviews, Spiritueel. Bookmark de permalink .

Een reactie op Geen Stijl Noemde Ons Aluhoedjes

  1. Nah-Peh zegt:

    Ach , Geenstijl heeft altijd wat te mekkeren en draagt wezenlijk ook geen ene moer bij aan een positieve verandering van de mensheid. Trek dus je plan en laat Geenstijl zichzelf terugrollen in hun placenta. Wacht maar tot onze dappere rode soldaten de dam op marcheren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s