Op de Schema’s van het Gevoel

RunnerSpiritueel Lopen

Schema’s? Voor een groep (voor)lopers zijn die inmiddels achterhaald. Trainingsprogramma’s zijn voor hen iets van vroeger, toen ze uit waren op een persoonlijk record of het lopen van een marathon. Dan kwam het ook weleens voor dat het lekker ging, maar er geen pr uit rolde. Had je achteraf toch niet lekker gelopen. Onzin natuurlijk. Vandaar dat een deel van het peleton is overgestapt op de schema’s van het gevoel.

Lees meer van Op de Schema’s van het Gevoel uit Runner’s World mei 2002.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s