Allround Ontwikkeling Basis voor de Top

René WormhoudtEen interview met René Wormhoudt

Ajax is een topclub, dus ook de jeugd en de jeugdtrainers staan onder druk. Die druk kan botsen met een aanpak voor succes op vooral de lange termijn. René Wormhoudt slaat een andere weg in: ‘Onze jongens hebben recht op plezier, in een veilige en gezonde omgeving.’ (foto S. Chamid.)

Lees meer van Allround Ontwikkeling Basis voor de Top uit NL Coach van april / mei 2007.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie, Interviews, NL Coach, Sport en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s