‘Ik Ben Deel van het Geheel’

Sjors RöttgerEen interview met Sjors Röttger

Het hart verbonden met het hoofd. Dat is wat Sjors Röttger typeert als mens én als bondscoach van het vrouwenhandbal. ‘Ik ben geen autoritaire coach, ik ben niet autocratisch. Ik ben deel van het geheel.’ (foto S. Chamid.)

Lees meer van ‘Ik Ben Deel van het Geheel’ uit NL Coach van juli / augustus 2006.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie, Interviews, NL Coach, Sport en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op ‘Ik Ben Deel van het Geheel’

 1. Marjolein Gardien zegt:

  Hoi Frans,

  Kan je mij vertellen of de persoon of de woorden van Sjors jou geinspireerd hebben op jou pad.
  Ik ben daar benieuwd naar omdat dit thema mij zelf bezig houd momenteel.
  Zelf heb ik in 2004 een workshop bij Sjors gevolgd en was erg onder de indruk van zijn open / helderheid.
  Ik heb daarbij de indruk gekregen dat de persoon Sjors Rottger zich als deel van het geheel beschikbaar stelt met al z’n talenten en inzichten van dat moment voor z’n taak in het geheel. Gestuctureerd en betrokken.
  Die combinatie spreekt mij erg aan , en inspireerd mij om dit in m’m eigen situatie’s toe te passen.

  vriendelijke groet,
  Marjolein Gardien

 2. Frans zegt:

  Hallo Marjolein,

  Mensen zoals Sjors, en top- of bondscoaches in het algemeen, zijn mensen met een visie. De visie die ze hebben, daar ben ik het meestal niet mee eens, maar dát ze een visie hebben, is inspirerend. Hoe ik journalistiek bedrijf, is dat ik de geïnterviewde een podium biedt om een boodschap of mening uit te dragen. Die mening is van hen, en niet van mij hoewel er overlappingen kunnen zijn. Op zich is het bijzonder dat een Sjors, die zich beweegt in de top van sport waar veelal sprake is van grote ego’s, in staat is zich open en kwetsbaar op te stellen. Dat getuigt van ruggengraat. Als je meer wil weten moet je me maar even persoonlijk mailen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s