Wat is The Secret of Happiness?

Eckhart Tolle

Intensive met Eckhart Tolle

Of The Secret of Happiness werd onthuld door Eckhart Tolle (59) in Amsterdam? Dat mochten de deelnemers aan de intensive Know That I Am wel verwachten. Het stond immers prominent op hun toegangskaart. Maar kan zo’n aankondiging niet anders dan leiden tot een teleurstellng? Temeer omdat Tolle bij opkomst het thema van de avond was vergeten. Maar in plaats van ergernis, klonk er gelach in de Forumzaal van de RAI. De toon was gezet, want Hier en Nu maakt zoiets niets uit.

Lees meer over Wat is The Secret of Happiness? uit Frontier Magazine 14.1, januari / februari 2008.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, Frontier Magazine, Inspiratie, Reportages, Spiritueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s