Somatology: Het Beste Beeld van het Lichaam Is de Ziel

Emile Ratelband

Bewustzijnmaker Emile Ratelband

De vuurloper ligt niet uit en er klinkt ook al geen Tsjakkaa! als Emile Ratelband (58 jaar) gastvrij de deur openslaat. Het is exact de man zoals de bezoekers van het Frontier Symposium hem óók leerden kennen aan het slot van zijn presentatie in Grand Hotel Krasnapolsky: rustig, betrokken en innemend. Het gesprek ging in Arnhem verder waar het in Amsterdam was geëindigd: de human shields in Bagdad, Irak, en natuurlijk zijn nieuwe boek: Somatology, de leer van je lijf.

Lees meer over Somatology: Het Beste Beeld van het Lichaam Is de Ziel uit Frontier Magazine 14.1, januari / februari 2008.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, Boeken, Frontier Magazine, Inspiratie, Interviews, Spiritueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s