‘Elke Dag Opnieuw Heb Je een Keuze’

Karl Hammer Kaatee

Een interview met Karl Hammer Kaatee

Dan Brown van de Lage Landen wordt hij genoemd: Karl Hammer Kaatee (48), de auteur van Satans Lied. Na het verschijnen van zijn tweede boek, De Tranen van de Wolf, december 2007, is de profielschets alleen maar aan gescherpt. Een gesprek over de achtergronden van de man die een waar gebeurd verhaal optekende uit de mond van de Nederlandse ex-CIA-agent Tom R.

Lees meer over ‘Elke Dag Opnieuw Heb Je een Keuze’ uit Frontier Magazine 14.1, januari / februari 2008.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Avontuur, Boeken, Frontier Magazine, Interviews, Spiritueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s