Reconstructie Ark van Noach in Schagen

Johan Huibers‘Er komt geen nieuwe Zondvloed’

Na eeuwen brengt Johan Huibers, aannemer uit Broek op Langedijk, de Ark van Noach opnieuw tot leven. De Noord-Hollandse replica is 9,5 meter breed, 70 meter lang en 13,5 meter hoog. Huibers: ‘Dit zijn ook de grootste maten waarmee je in Nederland kunt varen. Voor de sluizen in Harderwijk hebben we aan beide kanten 3 cm, qua hoogte kunnen we net onder de Hollandse en Stichtse brug door en qua lengte passen we net in de sluis van Den Helder.’

Lees meer van Er Komt Geen Nieuwe Zondvloed uit Frontier Magazine van september / oktober 2007

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Avontuur, Frontier Magazine, Reportages, Spiritueel en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s