Drs. P over leven na de dood

Drs. P

Laatst sprak ik Drs. P in de Frontier Bookshop aan de Leliegracht in Amsterdam. Tijdens het interview vroeg ik hem een rijm te maken over het leven na de dood. Zijn respectabele leeftijd van 89 jaar zat hem niet in de weg, want binnen een paar minuten stond het rijm op papier.

Het leven kan onthutsend zij, geen nood
Indien men maar geduld heeft, gaat men dood

Binnenkort is het interview te lezen in Frontier Magazine.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, Frontier Magazine, Interviews, Spiritueel en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s