Engelen

EngelenZaterdag 12 september, tijdens de Dutch Angel Day 2009 in Utrecht, werd het boek Engelen – Ontmoet de Aartsengelen en je eigen Beschermengelen van Annelies Hoornik en mijzelf gepresenteerd.

Engelen, met tips en adviezen voor het bewandelen van je levenspad, is een prachtig geïllustreerd en praktisch boek geworden, inclusief een CD met tips, adviezen en berichten. Annelies deelt haar eigen Engelenervaringen met de lezer. Haar belevenissen zullen voor velen herkenbaar zijn en geven inzicht hoe je makkelijk(er) met Engelen om kunt gaan. De CD bevat vier visualisaties die de oefeningen in het praktische deel van het boek ondersteunen.

De vraag van velen is: hoe doe je dat nou precies, contact leggen met de Engelen? Een andere, veel voorkomende vraag is: heb ik ook Engelen om mij heen? Maar ook de vragen: wat kun je verwachten als je een Engel ontmoet, en welke gedaantes kunnen ze aannemen, komen uitgebreid aan bod. Net zoals de vraag in hoeverre de Engelen je kunnen helpen bij het maken van de keuzes in het leven.

Een greep uit de inhoud van het boek:

– Ontmoetingen met (Bescherm)engelen
– Ontmoetingen met dierbare overledenen
– Persoonlijke getuigenissen van mensen
– Stap-voor-stap de Engelen ontmoeten
– Engelenadviezen voor allerlei levensvragen
– Wat kunnen we leren van de Engelen om ons heen?

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustzijn, Boeken, Spiritueel en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Engelen

  1. Mirjam zegt:

    Als je de engelen niet om hulp vraagt, mogen ze je niet helpen, dus gewoon vragen, ook al ken je hun naam niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s