Potje Pesten – Deel II

stommerdPotje tegen Pesten werkt niet! Tot mijn grote vreugde moet ik constateren dat mijn experiment met rijst en water is mislukt.

Masaru Emoto heeft gelijk, maar dat wist ik al. Deze Japanse wetenschapper toonde aan wat de kracht en het effect van woorden op water is. Toen ik thuis een experiment van Esther van Benthem met mijn kinderen wilde herhalen, gingen we volgens haar aanwijzingen aan de slag met drie potjes met water en rijst.

We vulden één potje met gekookte rijst en water en plakten daar een sticker met ‘stommerd’ op. Een tweede idem dito maar kreeg de sticker ‘lieffie’ en de derde bleef blanco. Na weken wachten zagen we helemaal niets aan de potjes. Wel liepen we dagelijks langs het stomme potje om dit flauw toe te spreken. Het lieve potje werd vertroeteld en het blanco potje kreeg hoegenaamd geen aandacht. De weken werden maanden en nog gebeurde er niets. Er was geen enkele schimmel te zien. Alleen het potje met de tekst ‘lieffie’ verkleurde enigszins.

Op een dag begon het me te dagen. Hoe kon ik zo stom zijn. Ik had gezegend water gebruikt dat ik had meegnomen van een Remembering Event van de Amerikaanse verlichte meester Rananda. En ik herinnerde me ook dat ik niet voldoende water had voor alle drie de potjes en dat ik het potje met ‘lieffie’ had aangevuld met leidingwater.

Net zoals een Jomanda in het verleden water instraalde (en misschien doet ze het nog steeds), was mijn water gezegend door Rananda en blijven de potjes met water en rijst goed. Dat geeft weer een heel andere dimensie aan de Wet van Aandacht van Abraham en Esther en Jerry Hicks. Misschien moet Emoto maar eens langs gaan bij verlichte meesters zoals Rananda en daar wat experimenteren.

blanco Dit is een foto van het ‘blanco’ potje dat door een gebrek aan aandacht, zowel positief als negatief, binnen de kortste keren had moeten gaan schimmelen…

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Potje Pesten – Deel II

  1. Kim Passie zegt:

    Hahaha! Fantastisch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s