Gloriana. Het Verhaal van een Engel uit Atlantis

Liefde is het enige antwoord.
Liefde is de enige vraag.
Het is allemaal een en hetzelfde.
Laat het allemaal fantasie op deze planeet zijn.
Laat al die fantasie werkelijkheid worden.

Ishiana van de Grote Witte Broederschap van het Licht

Gloriana. Het verhaal van een Engel uit Atlantis door Atmo Rananda, is bestemd voor hen die de waarheid kennen en niet bang zijn fantasie onder ogen te zien. Dit boek is voor allen die bereid zijn te huilen om de mensheid, te huilen van vreugde om het Zelf en te zingen voor de hemel en het bestaan van ware engelen.

Epos
De geschiedenis van de mensheid is een epos vol helden die hun leven wijden aan de bescherming van de Waarheid en hun medemens de weg terug naar Huis wijzen; dat wil zeggen de hereniging met hun Bron of Schepper. Deze verhalen laten ons de stappen zien die we hebben gezet om dieper in dit ‘leven’ verwikkeld te raken, verder verwijderd van Eenheid. En deze verhalen, die in alle culturen vanaf het begin van de tijd voorkomen, zijn voor ons als broodkruimeltjes en kiezelsteentjes die Klein Duimpje achterliet in het bos om de weg terug naar huis te kunnen vinden.

Betekenis van Liefde
In Gloriana. Het verhaal van een Engel uit Atlantis maak je kennis met de hoofdfiguren Gloriana en Orion. Beiden zijn totaal toegewijd aan hun opdracht in dat leven en dat brengt hen tot een diepere realisatie van de betekenis van hun liefde voor elkaar. Ze komen allebei uit Atlantis en zijn getuige van de vernietiging van Lemurië als gevolg van gebrek aan liefde en misbruik van kennis door Lemuriërs.

Dit is een verhaal over de kleurrijke gebeurtenissen in dat leven en daaraan voorbij, die – bij mij zeker! – verborgen herinneringen oproepen aan ons verleden en onze toekomst.

Veel leesplezier!

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, Boeken, Inspiratie, Spiritueel en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Gloriana. Het Verhaal van een Engel uit Atlantis

 1. fONTIJN CHRISTINE zegt:

  Hallo,

  Ik ben erg geïnteresseerd in je boek over Gloriana, de engel van
  Atlantis. Kan ik dat via jouw bestellen of is dat te koop
  in de boekhandel ?

  Groetjes,

  Christine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s