Akiane Schildert de Hemel

Ze heeft het zichzelf geleerd. Als 4-jarige begon ze met tekenen en twee jaar later kwam daar schilderen bij. Haar naam is Akiane Kramarik: ‘God geeft me deze visoenen en dit talent om met anderen te delen’.

Inmiddels is ze 15 jaar jong, en ze schildert nog steeds geïnspireerde schilderijen. Acht tot twintig doeken per jaar. Ze gaat niet gemakzuchtig om met haar talent. ’s Morgens om vier uur staat ze op om te schildereren. En met succes, want haar schilderijen doen al meer dan 40 duizend dollar per stuk. Geld wat ze gebruik om te doneren aan onder meer de bestrijding van AIDS en de armoede onder kinderen.

‘Ik vergeet mijn visoenen, maar doordat ik ze schilder of opschrijf in de vorm van poëzie, blijven ze bewaard.’

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustzijn, Inspiratie, Spiritueel en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s