Hemel of Hel

Hemel of Hel. Wat wil je? Opstijgen naar de Hemel of spreekwoordelijk afdalen in het hellevuur? Hemel natuurlijk, antwoord je als het goed is.

Er zijn zelfs films die over dit thema handelen, zoals As it is in Heaven waarin het de droom van de hoofdrolspeler is om met zijn muziek de harten van de mensen te openen. Daarmee breng je natuurlijk de Hemel op aarde en wordt de hel een vuurtje wat je je misschien nog heel vaag kunt herinneren. Het is een prachtige film die aantoont wat Liefde vermag, hoe die de harten van mensen kan aanraken waardoor je instaat bent de Jacobsladder te beklimmen naar de Hemel. En het is een korte klim hoor, want je haalt de Hemel naar je toe.

Het gaat dus niet om een betere wereld, maar om het laten verdwijnen van de wereld door Liefde zoals Jezus die voor ogen stond haar plaats in te laten nemen.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, Inspiratie, Spiritueel en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s