Mooie Mensen

Laatst was Jason Upton in Nederland voor drie concerten en ik wilde hem dolgraag interviewen. Die man maakt zulke mooie muziek. Een aantal van mijn vrienden bezochten zijn optreden in Den Bosch en keerden erg blij terug.

Eén van Upton’s nummers is getiteld Beautiful People, en een vriend van mij, heeft deze muziek voorzien van mooie plaatjes. Kunst! Hij is fotograaf. Kijk zelf maar en geniet.

Beautiful People
Beautiful people… forgive and forget.
And eyes look like children, who haven’t lost yet
Entrust us the strength of their love
Disarms all the powers… that separate us.

Because: we can be friends, if you want to…
there’s a friendship waiting to be.
We can be friends, if you want to…
take my hand, be friends with me.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, Inspiratie, Spiritueel en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Mooie Mensen

 1. Dorine zegt:

  Titel: Jason Upton weer onverwacht in Nederland!
  Zaterdag 17 december 2011

  ——————————————————————-

  De Radical Worship Experience op 17 december in de LEG gaat door! Eerder gepland stond de Amerikaanse gospelzangeres Martha Munizzi, echter wegens privé omstandigheden moest zij afhaken voor het geplande concert. Maar aanbidding liefhebbers hoeven niet te treuren. Want hiervoor in de plaats komt niemand minder dan de geliefde aanbiddingsleider Jason Upton. Dit jaar tourde Jason al door Nederland met Soul Survivor, waar hij graag te gast is. Op 17 december komt hij onverwacht weer naar Nederland samen met zijn live band en zal hij optreden tijdens de Radical Worship Experience. Het beloofd een bijzonder evenement te gaan worden.

  Jasons muziek is niet doorsnee. Hij neemt geregeld tijd om te spreken, terwijl hij op de piano verder speelt. Hij durft zich vooral kwetsbaar op te stellen, zelfs terwijl publiek toekijkt en schreeuwt het soms letterlijk uit naar God! Uit ervaring neemt hij je mee in het ‘horen en zien van Jezus’. Daarnaast prikkelt en inspireert hij jong en oud met zijn muziek. Hij spreekt op toegankelijke wijze en met humor en brengt het koninkrijk van God dichtbij naar het leven hier en nu. Jason sluit met zijn manier van aanbidding leiden ontzettend goed aan bij het hart van de Radical Worship Experience.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s