Mooie Mensen 2

Kunstenaar Alex Gray is het vleesgeworden tegendeel van een grijze muis. De thema’s van dood en transcendentie (de staat waarin de geest een hoger bewustzijn ervaart) spelen van jongst af aan een hoofdrol in zijn kunst.

Gray’s kunst is echt verbijsterend en origineel. Hij is in staat uiting te geven aan zijn innerlijke beleving die voorbij gaat aan de zintuigelijke waarneming van de meeste mensen. Zijn schilderijen zijn duidelijk geïnspireerd, al wordt soms na verloop van tijd pas duidelijk. Op een van zijn werken bijvoorbeeld, schildert hij de Twin Towers samen met een aanstormend vliegtuig. Iemand anders moest hem erop wijzen. Zelf was hij dat allang weer vergeten.

Dit werk van hem heet Vision Crystal:

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, Inspiratie, Spiritueel en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s