Mooie Mensen 5

Susan Boyle, een Schotse kerkvrijwilligster en amateurzangeres, kwam in 2009 in de publieke belangstelling toen ze meedeed aan Britain’s Got Talent. Ze kwam wereldwijd in de schijnwerpers te staan toen ze I Dreamed a Dream uit Les Misérables zong.

Hoezeer had de jury het mis, want voordat ze zong, uitten zij (en het publiek) (non-)verbaal hun scepsis op grond van haar leeftijd en haar naar hun mening onaantrekkelijke voorkomen. Dat is wat er gebeurd als mensen zich laten leiden door hun zintuigen. Op grond wat onze ogen zien, hebben we zomaar een mening klaar. En die mening kan direct ook weer omslaan. Typisch het ego. Laten we aan het ego voorbij gaan en waarnemen met de hulp van de Heilige Geest. Jezus was er een kei in, en ik kan het ook leren. Zeker weten.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, Inspiratie, Spiritueel en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Mooie Mensen 5

  1. nico zegt:

    Hoi Frans.
    krachtige metafoor wat betreft het voorbijzien van de zintuigen, ja dan wordt er Werkelijk door mij gezien. hartegroet Nico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s