God is Liefde 2

Ik begrijp het niet. Het eerste bericht leverde een stroom van reactie op, maar zeg nu eerlijk: wat is er nu op tegen, tegen de uitspraak ‘God is Liefde’. Dat wil toch iedereen wel ervaren?! Wist je trouwens dat het ook een kerk was? Maar dat is niet waar ik op doel. Gelukkig is God niet te vangen in een religie. God is veel te groot om in een kerk of een religie te passen.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, Bewustzijn, geloof, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op God is Liefde 2

 1. Karin zegt:

  Mooi ! Helemaal mee eens !

 2. wim3 zegt:

  God is door geestelijk zwakke mensen bedacht. Mensen die er geen behoefte aan hadden/hebben om een beetje na te denken. Wereldoorlog I miljoenen jonge mensen nodeloos gedood, WO II idem, Scrbrenica, Auschwitz, het misbruiken van blinde en dove kinderen en ook van weeskinderen door “geestelijken”, als dat een god van liefde is dan is het wel een misdadiger.

 3. Jan Metdepet zegt:

  Koms eens met wetenschappelijk bewijs voor “god”, dan praten we verder. Overigens, Dog = liefde. Dog is overal en oneindig. Dog houdt nooit op.

 4. walt zegt:

  wat ik nou zo jammer vindt van bovenstaande heren, is dat ze begiftigd zijn door religie. God is niet wat men beschrijft in religie. God ben je zelf. Jammergenoeg is het woord God dus beschimpt. God is de energie die door een ieder heen stroomt. En, Jan met de pet, ga eens wat studie doen op het gebied van quantum physics. Zoek eens naar’ what the bleep do we know?” en bekijk deze film eens. Dan spreken we weer.

 5. niels zegt:

  Hey, dat is bij mij achter

 6. Pingback: 2010 in review « Frans Vermeulen, journalist

 7. RJ zegt:

  Loop naar buiten, kijk naar boven en besef: God, maker van Heden Verleden en Toekomst, is te groot voor ons om te bediscussiëren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s