Mooie Mensen 7

Het komt weinig voor dat iemand tot het punt komt waarbij het leven een serieuze kwestie wordt van werkelijke Spirituele praktijk. Over het algemeen zijn mensen niet serieus. Ze zijn bezeten als ego´s, bezig, afgeleid, aan het denken, praten, doen alsof…

Serieus zijn – en serieus zijn in ieder moment, niet in staat om je af te wenden van de Werkelijkheid – is een zeer diepgaand iets. Wat is daar in jouw geval voor nodig…?

Geboren als ‘Het Stralende’

Spiritueel Leermeester Adi Da Samraj werd in 1939 geboren op Long Island, New York. Vanaf Zijn geboorte leefde Hij in een Gelukzalige onafgescheiden Staat van Zijn die Hij later “Het Stralende” noemde. Al snel ontdekte hij echter dat de mensen om Hem heen niet in diezelfde Conditie leefden.

Uit compassie besloot Hij om die Vrije Zijnstoestand los te laten en te doorgronden wat mensen weerhoud dit te Realiseren. Met een ongekende intensiteit onderzocht Hij zowel de Westerse als Oosterse Wegen tot Inzicht, Verlichting en Realisatie. In 1972, in een tempel van de Vedanta Society in Hollywood, Her-Ontwaakte Hij tot dezelfde Stralende Vrije Zijnstoestand die Hij reeds bij Zijn geboorte kende. Vanaf dat moment begon spontaan Adi Da’s Werk als Spiritueel Leermeester.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, Bewustzijn, geloof, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Mooie Mensen 7

  1. Rrrr zegt:

    Leuk, al die Hoofdletters. Die maken dat mijn Begrip van de Tekst er Danig op Vooruitgaat. Ook wordt zo Duidelijk dat het niet zomaar om een gewoon onderwerp gaat, maar om Iets van het Hoogste Belang!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s