God is Liefde 3

.

Stel je gelooft niet in God, maar je vindt deze wereld niet om over naar huis te schrijven. Wat heb je dan te verliezen als je een tijdje gaat uitproberen dat God enkel Liefde is?

Neem daarbij het idee in ogenschouw dat de God waar ik het over heb ( ik zou het idee God ook Bron kunnen noemen, Kosmos, Universele levensenergie of het Veld) NIETS met deze wereld te maken heeft. Wat ik bedoel is dit: God heeft deze wereld niet geschapen, dat hebben jij en ik gedaan. Zeg je ja tegen deze proef?

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, Bewustzijn, geloof, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s