Jezus in de Trein

Gisteren zat ik met Jezus in de trein. Op zich is dat niet bijzonder, want dat gebeurt wel vaker. Maar dit keer was het ook voor iedereen zichtbaar in de vorm van een Heilig Hart-beeld.

Het was een leuke ervaring om te zien hoe mensen op zoiets reageren. En wat het met mij doet. De man waar ik tegenover ging zitten zei: dat zie je niet vaak. Raad je de koekoek. Dat zie je bijna nooit dat iemand met een Heilig Hart rondsjouwt. Dat merkte ik ook aan de reacties van de overige passagiers. iedereen hield me scherp in de gaten, maar daar bleef het bij, bij kijken.

Pas na een overstap reageerde de volgende medereiziger, een oudere vrouw. ‘Wat een mooi beeld is dat.Ik zag u al eerder zitten, in de vorige tein.’ En bij het uitstappen op mijn eindbestemming stonden vier stoere kerels klaar om in te stappen, toen ik naar buiten kwam. Eén van hen zei: ‘Jezus Christus’.

Inderdaad.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, Bewustzijn, geloof, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Jezus in de Trein

  1. Maurice zegt:

    Een leuk artikel en misschien da ik ooit zo’n beeld tegenkom in de trein.

    Groet,

    Maurice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s