Mooie Mensen 11

Ik kreeg van de week een folder in mijn hand gedrukt over Bruno Gröning (1906-1959). Hij was een fenomeen. Het was iemand die stelde: ‘Ongeneeslijk bestaan niet. God is de grootste arts.’

De folder kondigt een documentaire aan over deze fenomenale man op 26 april in Heerlen. Gröning bood en biedt hulp en genezing langs geestelijke weg. En nu komt de passage uit de folder waar ik zo gek op ben: ‘Dit alles is medisch bewijsbaar’.

Gröning verwierf in de jaren 50 bekendheid over de hele wereld door zijn buitengewone genezingssuccessen. En wat nog mooier is: hij liet de kennis na die hij had over de natuurlijke genezende kracht welke hij Heilstrom noemde. Daardoor gaan de genezingen, ook van zogenoemde ongeneeslijke ziekten, nog steeds door. De wetenschap kan er niet onder uit. ‘Een veelvoud van door artsen gedocumenteerde succesberichten zijn hiervan het bewijs’, aldus de folder en website.

En misschien ten overvloede: naar voorbeeld van Bruno Gröning vinden er tijdens bijeenkomsten van de Vriendenkring geen medische adviezen, onderzoeken of behandelingen plaats. Er wordt niet afgeraden een arts te bezoeken.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, Bewustzijn, Film, geloof, Inspiratie, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s