Mooie Mensen 13

Het is meer dan tien jaar geleden dat ik voor het eerst bij een geestelijk genezeres kwam. Het eerste wat ze me vertelde waren deze drie zinnen:

‘Lead me from the unreal to the real.

Lead me from darkness to light.

Lead me from death to immortality.’

Zij had (en waarschijnlijk heeft) wel iets met Sai Baba, en ik ook. Vandaag zocht ik op een beeld bij de drie regels tekst en stuitte ik op… Sai Baba.

Kijk, dat vind ik nou leuk.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, Bewustzijn, Film, geloof, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s