God is Liefde 4

‘Rebelleren tegen God betekent nog steeds dat je in God gelooft.’ Dit is een zinssnede uit Een Cursus in Wonderen.

Ik weet zeker dat dit niet lekker valt bij degenen die regelmatig ageren tegen God, de kerk, geloof of alles wat daarmee te maken lijkt te hebben. Maar als je de wetten van de logica aanvaardt, zul je hier de lijn door moeten trekken. Je zult moeten toegeven, eerlijk is eerlijk, dat als je ergens te hoop tegen loopt, dat je het waar hebt gemaakt. Anders zou je het totaal negeren.

Als toetje een fragmentje: Steve Vai speelt met het Metropole Orkest For the Love of God

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, Bewustzijn, Boeken, geloof, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s