Mooie Mensen 14

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Reguliere media zitten met in handen in het haar, en de wetenschap ook. De 82-jarige Prahlad Jani claimt al vanaf zijn zevende niet te eten. Om erachter te komen of hij niet jokt, onderwerpen Indiase militaire wetenschappers  hem momenteel aan een diepgravend onderzoek.Hij blijft naar eigen zeggen in leven door de kracht van ‘spiritueel leven’, schrijft de Volkskrant. Prana (leven op licht) zou ik zeggen. En ik kan je vertellen dat heel veel meer mensen dat doen en kunnen. Een Australische vrouw, Jasmuheen, heeft daaruitgebreid over geschreven in een boek getiteld In Resonantie.

‘Vijftien dagen zullen de wetenschappers het kranige oudje onderzoeken. Ze verwachten nog altijd dat hij last zal krijgen van uitdrogingsverschijnselen, gewichtsverlies, oververmoeidheid en orgaanuitval.’ Ja duh!

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bewustzijn, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s