Engelen Helen

Engelen Helen, op Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Karmisch niveau komt binnenkort uit. Op 11 september wordt het – al weer – tweede Engelenboek gepresenteerd tijdens de Dutch Angel Day in Utrecht. Vanaf die dag ligt het ook in de winkels. Wil je verzekerd zijn van een eerste druk? Teken dan in tijdens de voorverkoop.

Engelen Helen is het tweede boek in twee jaar tijd dat ik samen met Engelentherapeute Annelies Hoornik heb geschreven. Het is een prachtig vervolg geworden op het eerste boek Engelen. Ontmoet de Aartsengelen en je eigen Beschermengelen.


Het nieuwe boek bekijkt alle niveau’s waarop jij zaken om te helen tegen kunt komen. Samen met de Engelen kun je aan de slag om helend werk voor jezelf en anderen te doen. Daarnaast worden er diverse visualisaties en helende sessies met de Engelen  via gratis downloads aangeboden.

Ook nu weer is het boek van hoge kwaliteit en voorzien van prachtig beeldmateriaal. De proeflezers zeiden onder meer: “Het is prettig  leesbaar en als beginner kun je snel aan de slag. En werk je al met Engelen, dan valt er nog steeds veel extra’s uit het boek te halen.”

Een greep uit de inhoud
* Wat hebben de Engelen over gezondheid en heling te zeggen?
* Heling op diverse niveaus.
* Wat doe je met invloeden van buitenaf?
* Persoonlijke verhalen over Engelenhelingen.
* Samen met de Engelen je leven helen.
* Ondersteunende audio-oefeningen.

Wil je een door Annelies gesigneerd exemplaar, ga dan naar de website van haar en meldt dit bij je bestelling in het veld Opmerkingen .

Kijk hier voor het eerste ENGELEN boek.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bewustzijn, Boeken, Inspiratie, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s