Mooie Mensen 17

Some People See Things As they are And Say Why?

I Dream Things That Never Where And Say Why Not?

Robert F. Kennedy

Paul Fusco’s Funeral Train is om te huilen zo mooi en eenvoudig. Het is een film over de begrafenistrein van Robert Francis – Bobby – Kennedy (op de foto met dochter Kathleen in 1964) die op 8 juni 1968 van New York naar Washington reed. Fusco sprong op de trein en reed mee. Onder weg maakte hij foto’s.

Fusco’s fotoserie gaat boven alles over kijken. Hij keek naar de menigte rouwende mensen die weer naar hem keek. Sommige mensen keken recht in de lens, en je ziet dat zij op dat moment wisten hoe belangrijk hun aanwezigheid was. Veel van de mannen langs de kant, en een enkele vrouw, hadden een camera bij zich, die zij op hun beurt op de rijdende trein richtten, om de herinnering aan die dag levend te houden, om te bewijzen: Kijk, ik was erbij.

pubermeisje in bikini

boerenechtpaar met vijf kinderen

So Long Bobby

The greatest truth must be recognition that in every man,

in every child is the potential for greatness

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Film, Inspiratie, overdenkingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Mooie Mensen 17

  1. anneke zegt:

    Why Not? Why Not Wake Up???? 🙂

  2. Frans zegt:

    Indeed. Why not?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s