Mooie Mensen 18

We hebben werkelijk alles geprobeerd om van ons lijden verlost te worden.

We zijn overal geweest om van ons lijden af te komen. We hebben van alles gekocht om niet meer te lijden. We hebben van alles ingenomen om ons lijden te beëindigen.

Uiteindelijk, wanneer iemand voldoende pogingen heeft ondernomen, komt de mogelijkheid van spirituele volwassenheid in beeld en daarmee de bereidheid om te stoppen met alle armzalige pogingen. In plaats daarvan kiest zo iemand om het lijden daadwerkelijk te ondergaan. In dat ene moment is daar de realisatie van datgene wat aan lijden voorbij gaat, van dat wat onaangeraakt is door lijden. Daar ligt de realisatie van wie iemand werkelijk is.

Gangaji

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, Bewustzijn, Boeken, Film, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s