Het tuig van de zee

In de oceaan voor de kust van Japan maken de kwallen de laatste tijd een groeispurt door. Er zijn inmiddels exemplaren gesignaleerd die honderd keer hun normale grootte bereiken. Wetenschappers staan voor een raadsel.

Klimaatveranderingen lijken bovenaan het lijstje te staan van oorzaken van zogenoemde dead zones in de oceanen. Dat zijn ernorme oppervlakten water die door de absorptie van CO2 zó zuurstofarm zijn geworden, dat al het leven eruit is verdwenen. Behalve dan dat van kwallen, ook wel het uitschot van de zee genoemd.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, overdenkingen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s