Kan 16 keer Nederland in één klap verdwijnen?

Er drijft een continent van plastic afval in de Stille ofwel Grote Oceaan ter grootte van zestien keer Nederland met een gewicht van 600.000 kg! In 1997 was de oceanograaf Charles Moore de eerste die het drijvende plastic land ontdekte.

Het mag duidelijk zijn dat het afval schadelijk is voor al het leven in de oceaan. Mede daarom werd dit jaar een onafhankelijk project onder de naam Ocean 300 gestart. Gary Douglas van Access Consciousness neemt hierin het initiatief om in 2011 driehonderd mensen naar het plastic land te brengen. Met elkaar wil hij de ecologische impact terugbrengen of tenietdoen door middel van een energie die hij moleculaire demanifestatie noemt. Deze energie moet het plastic afval omturnen in een milieuvriendelijke staat. En hoewel een experiment op dergelijke schaal nooit eerder is uitgevoerd, denkt Ocean 300 dat het mogelijk is. Ik ook.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bewustzijn, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Kan 16 keer Nederland in één klap verdwijnen?

  1. alx@dds.nl zegt:

    Men wacht ,zoals gewoonlijk,tot het te laat is.Het kost geld en dat gebruiken we liever om die nutteloze straaljagers te kopen.
    Nederland wordt toch wakker en stem in September on een juiste partij!!!

  2. Pingback: The ocean is broken | Frans Vermeulen, hypnotherapist, journalist and runner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s