Wereldrecord gebroken bij EK Pompoenschieten

BREAKING NEWS – Tijdens het Europees kampioenschap pompoenschieten is de Belg Pascal Bisschop erin geslaagd een pompoen 726 meter ver te schieten. Dat is een nieuw wereldrecord. Bisschop verbrak het record zondag in het West-Vlaamse Bikschote.

Pompoenschieten is in België een serieuze sport sinds 2004. Dit jaar trok het EK deelnemers uit verschillende landen, waaronder de recordhouders uit de Verenigde Staten. De Amerikanen stuitten in hun voorbereidingen op serieuze problemen. Hun installatie was maar liefst drie weken met de boot onderweg naar Europa. En omdat een katapult te boek staat als een wapen, moesten er heel wat formulieren worden ingevuld voor het transport. Alles bij elkaar zette dat de yankees op een serieuze morele en trainingsachterstand waardoor ze de titel kwijtraakten aan de dolgelukkige Bisschop. De Belg slingerde de vijf kilo zware pompoen maar liefst 75 meter verder.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s