Verdwijnt Nederland onder water?

Kunnen wij ons voorbereiden op de veranderingen die onze aarde te wachten staan? J.J. Hurtak stelt van wel. In zijn boek The Keys of Enoch vertelt hij in het eerste deel wanneer welke veranderingen zich zullen aandienen.

Hurtak vertelt ook dat als wij ons qua kennis voorbereiden op veranderingen zoals de stijging van de zeespiegel, wij ook psychologisch voorbereid zullen zijn. “En dan zijn mensen ook voorbereid om elkaar te helpen.’

Ben je geïnteresseerd in het fenomeen van de opwarming van de aarde en de stijging van de zeespiegel, neem dat eens een kijkje op een kaart die Alex Tingle heeft gemaakt. Je kunt dan zelf een stijging van de zeespiegel aangeven tussen 0 en 60 meter.

Overigens voorspelt geen enkele expert momenteel een stijging van meer dan twee meter.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bewustzijn, Boeken, overdenkingen, Wetenschap en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s