Koud water-vrees

I am David luidt de titel van een speelfilm die ik vanavond zag. Het vertelt het verhaal van een jongen, die met behulp van een van de wachten, uit een Bulgaars concentratiekamp ontsnapt. De film werd gemaakt naar een boek van de Deense Anne Holm dat zij in 1963 schreef.

Aan het einde van de  film klinkt de prachtige song Cold Water van Damien Rice

Cold water

Cold, cold water surrounds me now
And all I’ve got is your hand
Lord, can you hear me now?
Lord, can you hear me now?
Lord, can you hear me now,
Or am I lost?

No one’s daughter allow me that
And I can’t let go of your hand
Lord, can you hear me now?
Lord, can you hear me now?
Lord, can you hear me now?
or am I lost?

oooo, I love you
Don’t you know I love you
And I always have
Hallelujah
Will you come with me?

Cold, cold water surrounds me now

Women:cold cold water surrounds me now

And all I’ve got is your hand
Lord, women :can you hear me?
Lord, women :can you hear me now?
Lord, women :can you hear me?
Ahh…

Am I lost with you?
Am I lost with you?
Am I lost with you?

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Avontuur, Bewustwording, Film, Inspiratie, spiritualiteit, Spiritueel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s