Een door God gezegende site

Broeder Bernard McCoy is CEO van LaserMonks.com, een internetretailer die scherp geprijsde cartridges en andere kantoorartikelen verkoopt. Klanten zijn niet alleen particulieren, maar ook kerken en grootbedrijven als Morgan Stanley. Het idee voor LaserMonks.com kwam toen broeder McCoy op een dag zag dat zijn printer geen inkt meer had. Hij ging vrolijk winkelen voor een nieuwe cartridge, maar kon niets vinden dat redelijk geprijsd was.

Dus ging Lasermonks zich als de Easyjet van de cartridge aanbieders opstellen. Waar het bedrijf in 2002 nog maar duizend euro ophaalde, aan de hand van een groepje monniken dat cartridges vulde, maakte de site in 2005 een omzet van anderhalf miljoen euro. Het monnikenwerk veranderde in ‘big business’ met meer dan 50.000 klanten, die per dag 200 tot 300 bestellingen opvragen.

Mocht je het idee willen kopiëren, dan is het aan te bevelen eerst heilig verklaard te worden. Dat is toch wel een belangrijke reden dat Laser Monks een firma als Morgan Stanley aan zich heeft weten te binden. Veel Amerikanen zijn gek op de kerk en deze site schenkt een deel van zijn opbrengsten aan het goede doel. (Bron: Sprout.nl)

 

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bewustzijn, geloof, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s