Keizer spreekt voor het eerst op tv. Waarom?

Het is mis, heel erg mis: de Japanse keizer op tv.

Het lijkt heel gewoon, maar sinds WOII is de Japanse keizer niet op tv geweest. Dat is een gebeurtenis die het voorstellingsvermogen van de Japanners te boven gaat. Als je ook maar iets van de Japanse cultuur begrijpt dan weet je: het is heel, heel bijzonder dat de keizer naar voren treedt. Waarom zou hij dat doen?

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink .

Een reactie op Keizer spreekt voor het eerst op tv. Waarom?

  1. Jannemannetjuh zegt:

    Misschien omdat er in Japan een catastrofe aan de hand is die nogal ernstig is?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s