Baas Japanse kerncentrale barst in huilen uit

Director Akio Komir van Tokyo Electric Power Company van de vernietigde Japanse kerncentrale is vandaag in huilen uitgebarsten. Hij heeft moeten toegeven dat de straling die afkomstig is van de oververhitte reactoren en afwerkingsstaven genoeg is om burgers te doden.

Japan’s instituut voor nucleaire en industriële veiligheid heeft toegegeven dat de huidige ramp niveau 5 heeft: een niveau die een crisis inhoudt met meerdere doden door straling.

De opwaardering van het crisisniveau is het gevolg van de realisatie van de hoeveelheid straling die momenteel vrijkomt. Officiële bronnen hebben ook bevestigd dat 3 procent van de brandstof in drie van de reactoren zwaar beschadigd is, wat suggereert dat ten minste delen van de kernen zijn gesmolten.

Een Japanse minister heeft tijdens een persconferentie toegegeven dat het land overweldigd is door de omvang van de tsunami en de nucleaire crisis. Hij zei ook dat men eerder had moeten toegeven hoe ernstig de stralingslekken waren.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s