MOX plutonium factor 2 mln dodelijker

De MSM  maken er bijna geen melding van dat zes procent van de afwerkingsstaven van de Fukushima Daiichi kerncentrale het buitengewoon gevaarlijke  “mixed-oxide” (MOX) brandstof  in de Unit 3 reactor.

Waarom is MOX zo belangrijk? Volgens de Nuclear Information Resource Center (NIRS) is dit plutonium-uranium brandstof mengsel veel gevaarlijker dan verrijkt uranium — één milligram (mg) MOX is net zo dodelijk als 2.000.000 mg (2 kg) normaal verrijkt uranium.

Plutonium alleen al blijft 244.000 jaar straling afgeven en als zelfs maar een klein deel daarvan zou ontsnappen, bijvoorbeeld in een rookpluim, dan sullen de deeltjes die door de wind worden meegenomen hun omgeving voor tienduizenden jaren besmetten. Laat staan waartoe het veel gevaarlijker MOX toe in staat moet worden geacht.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s