‘Onschadelijke’ straling bereikt US

Velen hebben deze berichtgeving voorspeld, omdat hij al langere tijd aan de gang is. Er is geen gevaar voor de volksgezondheid, stellen de autoriteiten op grond van metingen, maar ze vergeten te melden dat de bulk van de straling pas op maandag arriveert. dat is de straling als gevolg van het exploderen van de gebouwen en de bassins met afwerkingsstaven.

Overigens weet nog niemand wat de hoeveelheid straling zal zijn die vanaf maandag Amerika zal bereiken, maar het bagatelliseren van de hoeveelheid straling is ronduit beschamend. Het is te hopen dat de hoeveelheid straling zal meevallen en dat een groot deel verloren zal zijn gegaan in zijn tocht over de oceaan. Maar om op voorhand te zeggen dat het allemaal meevalt is onverantwoordelijk.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s