Fukushima: Final

Dit is het laatste berichtje over de ramp in het Japanse Fukushima. De bottom line van de berichtjes die ik eerder heb geplaatst is dat er in Japan veel aan de hand is, maar dat het niet duidelijk wat dat nu precies is.

Er schijnt nu weer sprake van een race tegen de klok te zijn. Een ander bericht meldt dat als je buiten een cirkel van 20 km bent, je niets te duchten hebt. En dan zijn er de websites van de Alex Jones’ die denken dat het allemaal veel erger is.

Als je denkt dat het over 25 jaar wel duidelijk zal zijn, vraag ik je nog eens de berichtgeving rondom Tsjernobyl te bestuderen. Iedereen lijkt het wel met elkaar oneens te zijn. Bronnen zijn onduidelijk, worden overgeschreven, tegengesproken enzovoort.

Bottom line? Je creëert je eigen werkelijkheid.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Fukushima: Final

  1. Max zegt:

    Kernenergie? Weg ermee!Een vieze, gevaarlijke energiebron die z.s.m. moet verdwijnen. Kernongevallen zijn van alle tijden. Veilige kernenergie is een mythe. http://szrzlj3.blogspot.com/2010/09/de-waarheid-over-de-navo-agressiebalkan.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s